Yorkshire Terrier Junior , 500 gr
Sustine sistemul imunitar
• Cresterea este o etapa esentiala in viata cainelui dvs.: este vremea marilor schimbari, descoperiri si a noilor experiente. In aceasta etapa importanta, sistemul imunitar al puiului de caine se dezvolta treptat. Yorkshire Terrier Puppy contribuie la sustinerea sistemului imunitar natural al puiului de caine mai ales datorita complexului patentat* de antioxidanti care include vitamina E. *Franta, patent Nr.EP1146870.
Blana sanatoasa
• Aceasta formula exclusiva contribuie la mentinerea sanatatii blanii cu fir de par lung a cainelui din rasa Yorkshire. Imbogatita cu un continut adaptat de acizi grasi Omega 3 (EPA si DHA), de acizi grasi Omega 6, ulei de Borago Officinalis si biotina.
Siguranta digestiva
• O combinatie de nutrimente ce mentin siguranta digestiva (proteine L.I.P.), echilibrul optim al florei intestinale (prebiotice FOS) si ajuta la mentinerea aspectului scaunului. *Proteina selectionata datorita gradului sau ridicat de asimilare.
Crocheta exclusiva: dentitie sanatoasa
• Previne formarea tartrului datorita actiunii chelatorilor de calciu.
COMPOZITIE
Proteina deshidratata de pasare, orez, faina de porumb, grasimi animale, izolat proteic vegetal*, pulpa de sfecla, proteine animale hidrolizate, minerale, ulei de soia, ulei de peste, drojdii, Fructo-Oligo-Zaharide (FOS)(0,34%), hidrolizat de drojdie (sursa de Manan-Oligo-Zaharide), ulei de Borago Officinalis, extracte de drojdii (sursa de beta-glucani), extract de galbenele (sursa de luteina).
Aditivi nutritionali: Vitamina A: 29000 UI, Vitamina D3: 800 UI, Vitamina E: 590 mg, E1 (Fier): 39 mg, E2 (Iod): 3,9 mg, E4 (Cupru): 12 mg, E5 (Mangan): 51 mg, E6 (Zinc): 106 mg, E8 (Seleniu): 0,08 mg, Biotina: 3 mg - Aditivi tehnologici: Clinoptilolite de origine sedimentara: 10 g.
Aditivi senzoriali: Extract de yucca: 125 mg - Conservanti - Antioxidanti.
CONSTITUENTI ANALITICI: Proteine: 29,0%, Grasimi: 20,0%, Cenusa: 7,7%, Celuloza bruta: 1,3%
Per kg: EPA/DHA: 3,0 g - Acizi grasi Omega 6: 38 g.
*L.I.P.: proteina selectionata datorita gradului sau ridicat de asimilare.